Ti Znaš O Football? pročitao dalje

To možda neće biti slučaj u ovaj pokret, ali najviše pokušaj duboko u svoje samo sport. Ali, ja sam samo pokušavam biti sretan u borbi, nije sve. Pored toga, čitao o tome kako da postane fantastičan igrač ne bi napravila jedan. To zahtijeva sport i posao da uvesti u najveći razredu igrač. Ovdje su dobre ideje da pomognem poboljšala si svoje sposobnosti u fudbalu.edmund-stohr-846567__340.jpg

On vas poziva da dati tvoj partner odmah nakon odbrambeni igrač bude blizu tebe. Da joj bude udobno, a onda idi u partnera. To igrač će biti u formi da zadrži nekretnina za neke period za zagovara, povezan sa njima.

Disciplina sebe da uradim direktno eksterijer Elastico. Ovaj trik se može iskoristio da ga presečeš u sredini kada si na stranu. Ako planiraš da počneš da vežbaš, napravi kornet, obuća, ili tako nešto, i dao ga do temelja. Uzmi 5 koraka od kornetu. Počni da driblam nazad u svoj lik. Nakon što je on došao u blizini kornet, dodirujem loptu napolju, onda, kao što već. Dodirni ekran vani da zavara protivnika. Pokušaj da se drugi diraj veće nego prvi.

Nemoj da propustiš priliku da se više posla. U cilju da se fudbal s tobom, bez obzira gde si, pored toga, kao i ti si slobodna, pokušao sam da malo vežba. Pored toga, to je moguće da razgovaram lopte u bilo koje vrijeme možeš ići.

Uvijek izgledam uključiti element iznenađenja sa neprijateljem. Dobre igrače će moći da priređuješ svoje poteze. Ako branitelja pričati, micati loptu iza tebe ili na drugi dio terena.

Kada lopta se uzdiže, to ti daje da, nažalost, da te pitam. Je nizak ne najzgodniejsza način, ako branilac u poteri. Potkrovlju muda bolje koriste prostor.

Praksi kaznu šutira u cilju povećati šanse da je važno da se jedan od njih. Zamisli kako ćeš se snaći da postoje na plan, nakon što je prekršio je u toku jedne utakmice. Razvoj zabavno što možete koristiti kao kazna će ti platiti veliki trenutak u budućnosti.

Važno je da koristiš dugo deo stopala, dok je igrala fudbal. Ako ti se ide brzo, naravno da će trčati, i dizanje noge. Jaka igrač koristi obje napolju i ne samo jednu nogu, ali ih oboje. Izaziva onda smanjiti loptu od branilac pritisak mnogo bolje sa više kontrole.

I morate zapamtiti tvoje planove za sebe, kako da radim u kožnoj fudbal, moraš se pobrinuti za ciljna grupa. Fudbalski tim ne može postojati bez pomoći sve igrače. Ne gost je još važnije od druge.

Pročitala ove maltene da vam poboljšati nogometni, moraš staviti informacije u realizaciji. Provesti malo truda naučiti par trikova koje možeš koristiti da postići da tranzicija za radnike, koji ti mogu ispuniti. Svaki put kada ti i tvoj tim da poduzme akciju povećati svoje timove ‚ šanse za uspjeh u igri znatno je porastao.

Dodaj komentarz